Cecilia Hjortfors - grundare av YRSNÖ
kr

Fyll upp produktskåpet!

8 augusti, 2019

På lördag 9-13 har vi öppet på YRSNÖ för dig som behöver fylla på i produktskåpet. Som YRSNÖ Kund handlar du denna dag både Pevonia & Medicalia med 25% rabatt på ordinarie pris;)

Passa även på att ta en titt på vår NYHET, nu har vi även fått distributionen i Sverige och Norge på EMANI en hudvårdande, vegansk make up serie baserad på enbart ingredienser från naturen.

Vi Lanserar egentligen inte EMANI förrän den 1 september i Sverige och den 1 Oktober i Norge, men det skall finnas lite fördelar att ha en distributör i Skara så det här blir en liten för titt.

Vi välkomnar både stammisar och nya kunder, har du inte möjligheten att komma förbi så mailar du cecilia@pevonia.se, messar på 0702279543 eller ringer in din order:)

I Emani sortimentet finner du det du behöver i makeup väg: puder och flytande foundations, maskara, läppstift och gloss. Vi festar till det lite och ger dig även 25% rabatt även på EMANI

Varmt välkommen att komma in och handla och ta en titt!

Cecilia

© 2024 YRSNÖ. All rights reserved.
En hemsida från AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram