Övriga behandlingar

För den optimala avkopplingen och SPA upplevelsen rekommenderar vi en av våra ritualer:  En SPA ritual är en behandling där hela kroppen behandlas och vårdas.

Lumafirm kroppsbehandling 75 minuter 900:- Uppstramande Kroppsbehandling som ger en total avkoppling, Applicering av ett uppstramande kroppsserum, helkroppsmassage med Lumafirm Balm. Ett massagebalm med doft av citron Verbena och som även innehåller ingredienser från naturen som ger en avkopplande och stressreducerande effekt. Efter massage packas kroppen in i en kroppsinpackning och medans den får verka utföres en skalpmassagen.

Stamcells behandling för kroppen 75 minuter 900:- Den här behandlingen startar med en Kroppskrubb och därefter behandlas områden av försämrad cirkulation med ett speciellt serum och en värmande massage, därefter packas kroppen in i en kroppsinpackning. Medan inpackningen verkar utföres en skalpmassagen och en ansiktsmassage.

Vanilj ritual 75 minuter 900:- Torrborstning av helavanilj kroppen med en borste i naturfiber, därefter en lätt beröringsmassage med en varm vaniljolja, skalpmassage och en avslutande fotmassage. Passar dig som behöver varva ner och som gillar doften av vanilj. Passar även dig som är gravid.

ChilliChoc 75 minuter 900:- I vår  ChilliChok Ritual gör terapeuten först en välkomstmassage av fötterna, därefter följer en helkroppsmassage med  den specialla oljan som innehåller chilli, kakao och lite kanel. Till iStock_000016551434Mediumavslutning utför terapeuten en skalpmassage. Behandlingen passar dig som är frusen och behöver en rejäl temperaturhöjning.

Efter någon av dessa kroppsbehandlingar rekommenderar vi att man stannar kvar en stund för att vila och dricka en kopp te eller vatten.

Vaxbehandling

Vaxning av underben 30 minuter 500:-

Vaxning av rygg 30 minuter 500:-

Vaxning av hela ben 40 minuter 700:-

Vaxning av bikini eller armhålor. 30 minuter 350:-

Fransfärg, brynfärg och brynformning 30 minuter 250 - 350:-

Varukorg

Kontakt

Epost: kontakt@yrsno.nu
Telefon: 070 2279543
Adress: Folkungagatan 12, 
532 35 SKARA
© 2021 YRSNÖ. All rights reserved.
En hemsida från AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram