Hudvård

På YRSNÖ arbetar vi med hudförbättrande behandlingar, det innebär att vi arbetar med behandlingar och produkter som ger resultat. Vi har lång erfarenhet och behandlar framgångsrikt hud som har problem med obalanser, acne, rosacea, eksem, perodial dermatit, kraftigt solskadad och åldrad hud.

Kommer du till oss första gången så vill vi att du bokar in en kostnadsfri hudanalys, det ger oss tid att tillsammans sitta ner och gå igenom hur du upplever din hud och vi ger dig råd och information om hur den kan behaansiktendlas för att uppnå de resultat du önskar.

Vi arbetar med två olika hudvårdsserier Pevonia och systerserien Medicalia, båda dessa serier är ekologiska och är fria från parabener, färgämnen, lanolin, parafinoljor och en hel massa andra ingredienser som forskningen visar inte är bra för huden.

Bland Pevonia produkter finns det produkter som passar alla.  Medicalia arbetar vi med kraftfullare ingredienser som balanserar, reparerar och läker huden på ett effektivt sätt.

Jag träffar mina kunder ca 4 gånger om året, gärna i övergången mellan olika årstider då huden ofta är lite i obalans, Behandlingen anpassas alltid efter vad huden behöver just då och en behandlingsplan presenteras innan behandlingen utförs.

Hudanalys 30 minuter Kostnadsfri tjänst. Är du osäker på hur du skall ta hand om din hy på bästa sätt, Vilka produkter passar just din hud bäst och hur skall man sköta huden. Det här är frågor som du får svar på under den halvtimma vi träffas och vägleder dig i hudvårdsdjungeln.

Ansiktsbehandling 60 minuter 700:- I vår 60 minuters ansiktsbehandling anpassas alltid produkter och behandling efter kundens behov, men behandlingen innehåller alltid en rengöring, peeling grundlig hudanalys, balansering av hud, massage och mask.

Även den känsligaste huden och huden som har rosacea behandlas med produkter som rengör, lugnar, har en lätt kylande verkan och som ger massor av fukt. Resultatet blir dämpad rodnad, ökad fuktighet och förebyggande effekt genom ingredienser som stärker kärlväggarna och motverkad kraftig rodnad.rosa

Ansiktsbehandling med specialmask 80 minuter 900:- Ibland behöver huden lite extra vård, det får den genom att vi använder en av våra specialmasker i slutet av behandlingen. Vi använder oss av gips, frystorkad mask eller gummimask anpassad efter din huds behov.

Medicinsk ansiktsbehandling 40 minuter 700:-/ Kur 3 behandlingar 1999:- Medicinsk hudvård är när produkterna håller en nivå av aktiva ingredienser såsom läkemedel. Det här är hudvård som behandlar problem med väldigt framgångsrika resultat. Vi behandlar bland annat acne, rosacea, åldrad hud, kerastoses pilar, solskadad hud, pigmenterad hud. Om man har ett hudproblem som skall behandlas rekommenderas en kur på 3 behandlingar. Vi behandlar med olika typer av AHA/BHA syror ( syror från naturen).

Ansiktsbehandling för tonåringen 40 minuter 500:- För dig som är yngre och fått problem med huden så teen facialrekommenderas denna behandlingen. Rengöring, peeling, djuprengöring med utklädning och avslutande mask.

Att ta en ansiktsbehandling på YRSNÖ innebär inte bara att du får en behandling, vi är noggranna med att ge dig rekommendationer om hur du skall ta hand om din hud hemma, vi ger dig även andra råd som kan förbättra din hud .

Ansiktsbehandling rekommenderas minst 4 ggr. om året och  ibland kanske man vill arbeta lite extra med ett specifikt problem, våra kurbehandlingar planeras in  beroende på vilket problem som skall behandlas och med vilken produkt vi arbetar.

Varukorg

Kontakt

Epost: kontakt@yrsno.nu
Telefon: 070 2279543
Adress: Folkungagatan 12, 
532 35 SKARA
© 2021 YRSNÖ. All rights reserved.
En hemsida från AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram