Massage

massagePå YRSNÖ har vi specialiserat oss på massage, det innebär att du alltid kan få en massagebehandling som passar just dig.

Djupgående behandlande massage  minuter 349:- /60 minuter 549:- Den behandlande massagen fokuserar på att rätta till felställningar i kroppen som leder till olika smärttillstånd. Till exempel; idrottskada, ryggskott, musarm eller någon annan överbelastning. i behandlingen igår en kroppsanalys, massage, triggerpunktsbehandling, stretch, longering och ev koppning.

Klassisk massage 30 minuter 349:-/40 minuter 449:-/ 60 minuter 549:- I den klassiska massagen jobbar terapeuten igenom kroppens muskler, massagen anpassas till kundens önskemål.

iStock_000015148600_MediumStenmassage 60 minuter 549:-/90 minuter 849:- Stenmassage är en mycket uppskattad massage där terapeuten använder sig av uppvärmda stenar för att komma djupare ner i muskulaturen men också för att värmen från stenarna ger den djupaste avslappning. På YRSNÖ jobbar vi med upp till 54 stenar i en behandling.

Terapeutisk stretch 30 minuter 349:- 60 minuter 549:- Terapeutisk stretch har två huvudsyften. Den första är att många har svårt för att stretcha ordentligt och då är det bra att kunna få hjälp med det. Det andra är att man kan hitta felställningar och orsaken till vissa belastningsskador och på så vis använder vi stretchen som en analys metod.

Pinda sveda nam 60 minuter 549:- Pinda är en lite kudde som vi fyller med olika ingredienser efter årstid och  därefter värms de upp och doppas i olja. Detta leder till en oerhört avkopplande och välgörande varm oljemassage. Pinda massagen passar alla som är i behov av en riktigt avkopplande behandling.

Gravidmassage 60 minuter 549:- När du passerat de första tre månaderna av
graviditeten är det fritt fram att ta behandling , massagen anpassas efter den gravida kvinnan och hennes behov. På YRSNÖ har vi en speciell gravidmassagekudde som gör att du kan ligga på mage och få massage genom hela graviditeten.  Många kvinnor upplever svullnad i ben eller smärta i ländrygg detta är något som massagen kan lindra.