Hudvård

 

På YRSNÖ arbetar vi med hudförbättrande behandlingar, det innebär att vi arbetar med behandlingar och produkter som ger resultat. Vi har lång erfarenhet och behandlar framgångsrikt hud som har problem med obalanser, acne, rosacea, eksem, perodial dermatit, kraftigt solskadad och åldrad hud.

Kommer du till oss första gången så vill vi att du bokar in en kostnadsfri hudanalys, det ger oss tid att tillsammans sitta ner och gå igenom hur du upplever din hud och vi ger dig råd och information om hur den kan behaansiktendlas för att uppnå de resultat du önskar.

Vi arbetar med två olika hudvårdsserier Pevonia och systerserien Medicalia, båda dessa serier är ekologiska och är fria från parabener, färgämnen, lanolin, parafinoljor och en hel massa andra ingredienser som forskningen visar inte är bra för huden. Vi arbetar också med den professionella Dr. med Christina Schrammek´s GREEN PEEL.

Bland Pevonia produkter finns det produkter som passar alla i Medicalia arbetar vi med kraftfullare ingredienser som reparera och läker huden på ett effektivt sätt. GREEN PEEL ger en direkt hudförbättring.

Hudanalys 30 minuter Kostnadsfri tjänst. Är du osäker på hur du skall ta hand om din hy på bästa sätt, Vilka produkter passar just din hud bäst och hur skall man sköta huden. Det här är frågor som du får svar på under den halvtimma vi träffas och vägleder dig i hudvårdsdjungeln.

Ansiktsbehandling 60 minuter 649:- I vår 60 minuters ansiktsbehandling anpassas alltid produkter och behandling efter kundens behov, men behandlingen innehåller alltid en rengöring, peeling grundlig hudanalys, balansering av hud, massage och mask.

Även den känsligaste huden och huden som har rosacea behandlas med produkter som rengör, lugnar, har en lätt kylande verkan och som ger massor av fukt. Resultatet blir dämpad rodnad, ökad fuktighet och förebyggande effekt genom ingredienser som stärker kärlväggarna och motverkad kraftig rodnad.rosa

Ansiktsbehandling med specialmask 80 minuter 849:- Ibland behöver huden lite extra vård, det får den genom att vi använder en av våra specialmasker i slutet av behandlingen. Vi använder oss av gips eller gummimask anpassad för din huds behov. I behandlingen ingår även hand och skalpmassage.

Antiage behandling med micro retinol 60 minuter 749:-/ Kur 2996:- Länge har man forskat på A-vitamin (retinol, retinolsyra) och dess föryngrande och läkande egenskaper på huden. Pevonia har lyckats paketera A-vitaminet i en microkapsel som gör att det inte oxiderar och får en mycket längre behandlande verkan i huden. Det här är behandlingen för dig som vill se direkta resultat efter en behandling. Vill du så kan den också utföras som kur på 5 behandlingar. Passar dig som har en hud som börjat åldras, har stora porer, grov struktur och pigmentfläckar. Behandlingen har en sammandragande effekt på stora porer, jämnar ut strukturen och raderar pigmenteringar.

Antiage behandling Phyto elite stam cell. 60 minuter  949:- Pevonia använder sig av 2 olika stamceller från växtriket: från den Marockanska argan nöten och Europeisk kamrer roten.
stamcell är en cell som har egenskaperna att anpassa sig och efterlikna andra celler. Detta sker i både epidemis (överhuden) och Dermis (läderhuden) och resulterar i att huden får ny energi, ökad cirkulation vilket i förlängningen ökar cellförnyelse och jämnar ut linjer och rynkor.

Serien är anpassad till dig som passerat 40 och som har behov av en kraftfull antiage serie, eller för dig som är yngre och vill behandla huden förebyggande.

Medicinsk ansiktsbehandling 40 minuter 699:-/ Kur 3 behandlingar 1798:- Medicinsk hudvård är när produkterna håller en nivå av aktiva ingredienser såsom läkemedel. Det här är hudvård som behandlar problem med väldigt framgångsrika resultat. Vi behandlar bland annat acne, rosacea, åldrad hud, kerastoses pilar, solskadad hud, pigmenterad hud. Om man har ett hudproblem som skall behandlas rekommenderas en kur på 5 behandlingar. Vi behandlar med olika typer av AHA/BHA syror ( syror från naturen).

Ansiktsbehandling för tonåringen 40 minuter 449:- För dig som är yngre och fått problem med huden så teen facialrekommenderas denna behandlingen. Rengöring, peeling, djuprengöring med utklädning och avslutande mask.

Att ta en ansiktsbehandling på YRSNÖ innebär inte bara att du får en behandling, vi är noggranna med att ge dig rekommendationer om hur du skall ta hand om din hud hemma, vi ger dig även andra råd som kan förbättra din hud . Ansiktsbehandling rekommenderas minst 4 ggr. om året och  ibland kanske man vill arbeta lite extra med ett specifikt problem, våra kurbehandlingar kan utföras  från 2ggr. i veckan berodde på vilket problem som skall behandlas och med vilken produkt vi arbetar.

Hudförbättring med Green peel

För mer än 50 år sedan skapade Christina Schrammek en revolutionerande behandling: Green peel en kraftfull peeling baserad på 8 olika örter. Behandlingen används för att läka, stimulera och ge huden ett klart förbättrat tillstånd.  Idag finns behandlingen i tre olika styrkor

Express – 30 minuters behandling som du kan göra på lunchrasten eller strax innan du skall gå ut och vill se extra fräsch ut. 349:-

Fresh – 60 minuters uppfräschande behandling som ger glöd till huden 649:-

Energi – 75 minuters hudförbättring med positiva resultat på pigmentering, acne cirkulation. 849:-

Classic – 90 minuter + 60 minuter 2249:- ( inkl. produkter för 5 dagar) mycket djupgående behandling där du byter hela överhuden på 5 dagar. Vid den första behandlingen behandlas du med örtpeelingen därefter har du fem dagar då du inte får tvätta huden utan enbart fräscha upp den med ett speciellt ansiktsvatten och crème. Du kommer att fjälla och få ett byte av hud under dessa dagar därefter kommer du till ett återbesök där du får en reglerande och lugnande behandling. Denna behandling passar dig som har acne, djupa linjer och rynkor, pigmenteringar men kan även utföras på all hud i behov av uppfräschning.